Uitgaan in Barcelona: Shoko

Shoko is een van de clubs gevestigd aan het strand in Barcelona. De clubs hier staan voornamelijk bekend om de enorme hoeveelheid toeristen en jongeren die hier komen. De reden hiervoor is vrij simpel; toeristen kunnen het makkelijk vinden en voor jongeren is het vrij gemakkelijk om op de gastenlijst te komen waardoor je gratis naar binnen kan.

Uitgaan in Barcelona Shoko
Uitgaan in Barcelona – Shoko

Deze club bestaat eigenlijk uit twee delen; een restaurant en de club zelf. Voordat de clubavond begint kun je in het restaurant wat eten. Het menu oogt wat Aziatisch maar je zult er veel Spaanse invloeden in terug vinden zoals patatas bravas en veel ham. Voor 2 personen zal je ongeveer rond de €100,- klaar zijn. De prijzen liggen hier iets hoger dan in de rest van Barcelona maar ze gaan dan ook voor de exclusievere doelgroep qua dineren.

Restaurant Shoko Barcelona

Mocht je gaan eten in Shoko dan is de entree voor de club gratis. Normaal gesproken is de entree rond de €15,- maar je kan ook heel simpel op de gastenlijst komen door deze Facebook group te volgen. Drankjes kunnen aan de vrij prijzige kant zijn. Voor een flesje Heineken betaal je €7,- en voor een Gin-Tonic €15,- Vergelijkbare drankjes kosten ongeveer hetzelfde.

Elk weekend zijn er wel aparte feesten en themas, daardoor is er altijd wat te doen. In de zomermaanden draaien er vaak beroemde DJs zoals Hardwell en Afrojack, hou er wel rekening mee dat je hiervoor van te voren kaarten moet kopen en niet zomaar aan de deur kan verschijnen. Kijk simpelweg op de website van Shoko voor de laatste informatie.

De VIP werkt hier hetzelfde als in de andere clubs zoals de BlingBling, €150,- voor een tafel en dan de bottle service. De kosten van de flessen liggen hier wel een stuk hoger een fles Vodka bijvoorbeeld begint bij €600,-

Uitgaan-in-barcelona-shoko

Veel plezier en blijf ons volgens voor meer club info!Foto+groetjes

Heb jij nog tips voor Barcelona? Laat ze achter, zodat we deze kunnen checken en met nieuwe stedentrippers kunnen delen.