Speciaal voor jou, 5 zomer hotspots in Barcelona!

Speciaal voor jou heb ik mijn 5 zomer hotspots van Barcelona in dit artikel gezet, dus geniet op de volgende 5 plekken van de Spaanse zon:

Eet een hamburger bij Makamaka. Dit (heerlijke) hamburgerrestaurant heeft een heerlijke zomerfeeling en is vrijwel altijd vol. Geniet hier op de dag van een smaakvolle hamburger of heerlijke salade vlakbij de mediterraanse zee. Goede cocktails, jong en levendig volk, bezoek Macamaca aan Passeig de Joan de Borbó, 76

MakaMaka Barcelona
MakaMaka Barcelona

Lunch letterlijk aan het strand van Barcelona bij 1 van de gezellige chiringuitos. Deze restaurants zijn er van april – november en worden ieder jaar stijlvoller ingericht. Geniet van een cocktail en heerlijk lunchmenu met uitzicht op de zee van Barcelona met aan de andere kant de drukke boulevard met wandelaars, skaters, lovers en meer!

Chiringuito Princesa 23 Barcelona
Chiringuito Princesa 23 Barcelona

Een bar waar ik eigenlijk vaker heen zou moeten gaan is La Caseta del Migdia op de Montjuic. Een bar die alleen in de zomermaanden geopend is en dat is logisch, in de winter is het te koud op de berg. In de zomer heb je een prachtige zonsondergang. Ideaal voor een unieke lunch tijdens je wandeling over deze berg. Of kom later op de dag voor een romantische zonsondergang. Een verborgen juweel!

La Caseta del Migdia
La Caseta del Migdia

Aan de voet van het W hotel zijn verschillende beach club restaurants gevestigd met een uitkijk over een groot deel van de kustlijn van Barcelona. Geniet hier in je ¨relax-mode¨ van goed serveert eten bij bijvoorbeeld restaurant Salt.

Salt beach club
Salt beach club

3 spots aan het strand van Barcelona en 1 op de Montjuic. Een laatste heerlijke hotspot voor een chill of lunch momentje is het plaça de la Virreina in de wijk Gracia. Bezoek deze in combinatie van Park Guell en zie de kerk waar Gaudi graag kwam op dit plein.

plaça de la Virreina
plaça de la Virreina

Foto+groetjes

 

Heb jij nog tips voor Barcelona? Laat ze achter, zodat we deze kunnen checken en met nieuwe stedentrippers kunnen delen.