Boek de mooiste appartementen voor je vakanties en stedentrips

Saint Anne Suite, Parijs, Way to Stay
Saint Anne Suite, Parijs, Way to Stay

Wanneer je een stedentrip maakt zou ik zeker aanraden eens te kijken naar een comfortabel appartement i.p.v. een hotel. Vergeet de hotels en open je ogen voor een appartement! Na een aantal goede ervaringen met WaytoStay te hebben gehad wil ik het in dit artikel niet alleen over een appartement in Barcelona hebben, maar over alle steden waar WaytoStay gevestigd is, want het is echt een aanrader!

La villa de Gracia, Barcelona
La villa de Gracia, Barcelona

Verblijven in een appartement zal je veel minder toerist laten voelen en is ook nog eens veel knusser dan een hotelkamer! Een gezellig ingerichte ruimte en een comfortabel zitgedeelte, dat is toch wel heel fijn na een dag op pad te zijn geweest? In iedere grote stad zijn vele mooie appartementen te vinden voor een goede prijs. Een goede website op zeker te raadplegen is WaytoStay. Waarom? Omdat zij gaan voor kwaliteit en service en dat is een grote pre + je kunt gratis omboeken en annuleren indien nodig!

De vakantie appartementen moeten volgens WaytoStay als een tweede huis voor je zijn. Privacy, een eigen keuken en wat dacht je van een dakterras? Boek jouw appartement tussen de locals, weg van de geijkte straten en drukke highlights, maar wel op een toplocatie!

Boavista Sol, Lissabon, Way to Stay
Boavista Sol, Lissabon, Way to Stay

Maak je een stedentrip met familie of vrienden, het maakt niet uit en zelfs voor stelletjes is dit de ultieme manier om jouw vakantie een succes te laten zijn, want er is altijd wel een appartement bij WaytoStay die bij je past.

Zoek nu jouw appartement naar keuze en om je een handje te helpen heb ik 4 topsteden uitgekozen om met je te delen:

2 top appartementen Barcelona. Wat dacht je van bij voorbeeld deze of deze?
2 top appartementen in het romantische Parijs, dan denk je toch aan zoiets als dit of aan zoiets als deze?

Des Marchés, Parijs
Des Marchés, Parijs

Echt 2 hele mooie appartementen in Berlijn zijn deze en deze.
En na dit voorjaar Lissabon te hebben bezocht met mijn moeder behoord ook deze stad aan mijn lijst en toffe appartementen in Lissabon zijn bijvoorbeeld deze en deze.

Mauer Modern, Berlijn
Mauer Modern, Berlijn

Neem zelf eens een kijkje op de website van WaytoStay en boek jouw ideale verblijf voor jouw perfecte stedentrip!!