Bakkerij Baluard

Lekkers bij de Baluard bakker
Lekkers bij de Baluard bakker

Omdat geen twee broden hetzelfde zijn, omdat geen privé fiets tour hetzelfde is. Elk brood is een uniek, met de hand gemaakt en bijna een artistieke artikel, vol van texturen, kleuren, vormen en net als iedere tour uniek, met zijn charme, zijn geur, de behandeling die zij aanbieden en de sensaties die opgewekt worden wanneer je binnen loopt.

Brood bij Baluard in Barcelona
Brood bij Baluard in Barcelona

BroodenTomaat is een ander tourbedrijf, anders dan normaal. Dankzij de vakbekwame gidsen, persoonlijke aandacht en door de extreem fantastische samenwerking met de fietsshop El Ciclo beleef je een onvergetelijke ervaring op de fiets met jouw privé gids. Je voelt je direct thuis bij ons, het is als vers brood uit de oven en wat is er nu lekkerder dan de geur van vers brood uit de oven! Geniet bij bakkerij Baluard van de versheid, zijn uniekheid en haal het beste brood in Barcelona net zoals de tours van BroodenTomaat zijn!

Eigenaar Ramiro bij zijn fietsen en lampenwinkel El Ciclo
Eigenaar Ramiro bij zijn fietsen en lampenwinkel El Ciclo

Ik hou van brood, ik hou van vers brood, keuze en variatie, goede ingrediënten, brood wat niet verkrijgbaar is bij de supermarkt omdat deze simpelweg geen goede ingrediënten hebben. Ik hou van roggebrood, speltbrood, krentenbollen… o wacht, dit laatste kan ik helaas niet krijgen in Barcelona. Gelukkig is er bakkerij Baluard, waar ik weer unieke en goede broden kan kopen die wij in Nederland niet zo kennen!

Vers brood bij bakker Baluard
Vers brood bij bakker Baluard

Voor minstens 13 uur per dag, 6 dagen per week is het team in bakkerij Baluard bezig met het maken van Barcelona´s beste croissants, broden en cakes. De eigenaar heeft veel ervaring opgedaan in Italië en Frankrijk en heeft het beste van deze 2 landen naar Catalonië gehaald.

Bakkerij Baluard
Bakkerij Baluard

¨Geen 2 broden zijn hetzelfde¨ is hun motto en met 20 verschillende broden bewijzen zij hier serieus mee te zijn. Alles is vers gebakken op het terrein, soms al vanaf 1 uur in de nacht en doorgaat tot 9 uur ´s avonds. Als je op zoek bent naar lekkers en broden voor een lunch of picknick op het strand, dan ben je hier op het juiste adres! Ertegenover is de lokale versmarkt van de wijk Barceloneta en daar haal je je beleg, drinken en andere dingen voor je picknick.Foto+groetjes

 

Heb jij nog tips voor Barcelona? Laat ze achter, zodat we deze kunnen checken en met nieuwe stedentrippers kunnen delen.