Mama’s Café in Gracia

Mamas-cafe-binnen1

Een van de café’s waar ik graag kom is Mama’s café in de wijk Gracia. Het bestaat nog maar ruim twee jaar en trekt veel guiri’s, locals en toeristen. In de ochtend zie je 30+ers met een laptop en een kop koffie aan het werk en in de middag komt men hier lunchen of gezellig een wijntje drinken in de knusse en kleine binnentuin.

mamas-cafe-gracia-barcelona

Het liefst kom ik hier zelf met een vriendin voor een zondag brunch of met een van de tours als tussenstop tijdens de Barrio Gracia wandeltour. Het namelijk niet uit om welk tijdstip je hier komt, er zijn altijd mensen en je mag hopen op een plekje. Er is een non stop organische keuken van verschillende salades, sandwiches, desserts en heerlijke gerechten.

Barcelona_mamascafe_Barcelonainfo

Mama’s cafe heeft een Facebook pagina waarop zij o.a. gerechten van de dag plaatsen en na het zien van die foto’s wil je zeker heen! Op maandag en woensdag zijn zij geopend van 09:00h – 21:00h en van donderdag tot zondag van 10:00h – 01:00h. Mama’s cafe is gevestigd aan Carrer Torrijos 26 en op dinsdags gesloten. Bezoek mama’s café wanneer je naar de wijk Gracia komt of vraag ernaar bij het boeken van de Barrio Gracia Tour bij BroodenTomaat!

Mamas-cafe