Hallo, ik ben Ingeborg!

Vakantie Barcelona

Oktober 2009, een nieuw Nederlandstalige blog over Barcelona was geboren. Ik leerde zo niet alleen mijn nieuwe stad beter kennen, maar zo kon ik direct Nederlandse informatie delen met de wereld! Het geven van online informatie over Barcelona is fantastisch en met de velen maandelijkse bezoekers ben ik ook meer dan trots en heb ik ieder artikel met liefde geschreven. Op deze pagina wil ik je een klein beetje kennis met mij laten maken 🙂 Ik ben een Nederlandse meid uit Noord Holland en in 2009 ben ik samen met mijn Nederlandse vriend naar Barcelona verhuisd. Waarom? Omdat we de kans kregen en die met beide handen hebben aangepakt 🙂 Hier ben ik gaan bloggen over Barcelona en ben ik uiteindelijk mijn eigen privé tourbedrijf gestart. Op Barcelonainfo.nl vindt je o.a. restaurant tips, tips over het openbaar vervoer, Barcelona voor de kinderen, verborgen juweeltjes en winkelen! Na jarenlang schrijven en gidsen weet ik waarnaar jij naar op zoek bent en al deze informatie vindt je terug op BarcelonaInfo!

Op tour in Barcelona

Naast het geven van privé fiets-, en wandel-tours vindt je hier iedere week meerdere artikelen die gerelateerd zijn aan Barcelona. Jij als bezoeker kunt gebruik maken van de categorieën aan de linkerkant van de site of de zoekbalk erboven om jouw antwoorden te vinden op jouw vragen. Kun je iets niet vinden, mail me gerust!

Volg BarcelonaInfo op
Facebook
en
Instagram

Het mooie van online is dat ik het altijd kan updaten en dat jij als bezoeker pagina´s kunt opslaan, printen of opslaan om offline te lezen. Je maakt een verzameling van jouw interessantste artikelen en gaat op deze manier goed voorbereid op reis!!

Toen ik naar Barcelona kwam had ik geen baan en sprak ik geen woord Spaans. Verder dan ¨Hola¨ kwam ik niet en zo ben ik dan ook direct op Spaanse les gegaan. Binnen een maand was ik begonnen met bloggen over Barcelona en er kwamen al snel bezoekers op mijn site. In april 2010 ben ik begonnen als fietsgids, want een combinatie van bloggen en de mensen in real life meenemen naar deze toffe plekken is een super combi! Nu heb ik mijn eigen tourbedrijf met privé tours waarin je meegenomen wordt naar juist die straatjes waar je zelf nooit in zou lopen en plekken bezoekt die je anders niet gevonden zou hebben! Ik ben van mening dat jij zelf de highlights wel kunt vinden, maar om het echte Barcelona te ontdekken in een paar dagen tijd is een stuk lastiger. BroodenTomaat biedt de uitkomst. Mijn tip is dan ook om een van deze gezellige en informatieve tours te boeken aan het begin van je vakantie zodat je nog veel profijt hebt aan alle tips voor de resterende dagen!

Tussen de middag eet ik vaak thuis, maar als ik buiten de deur lunch doe ik dit graag bij Petit Pot Bistro. Een goed glas wijn of een moment voor een gezellige avond ga ik naar Bormuth in de wijk El Born of The Lime House voor een van de beste gin tonics van Barcelona. En voor een goed restaurant ben ik in mijn eigen wijk Eixample te vinden, want vooral rondom en aan de straat Enric Granados zitten fantastische restaurants!

Petit Pot Bistro
Petit Pot Bistro

Wees zo vrij om mij te mailen met vragen, deel interessante artikelen op Facebook en volg mij. Ik ben jouw Nederlandse contactpersoon voor een onvergetelijke Barcelona trip!

Postcard