Brunchen bij Caravelle

- - El Raval, Restaurants

Een goede lunch of brunch in Barcelona is helemaal niet moeilijk, zeker niet wanneer je in Raval bent. Bij restaurant Caravelle staan originele en verse gerechten op het menu. De menukaart is niet uitgebreid, maar dat is ook helemaal niet nodig. Ik ben van mening dat hoe minder er aan keuze is, hoe beter zij zijn in de keuken met de “weinige” gerechten!

Bij Caravelle aan de bar

Een zeer ontspannen plek, middenin de wijk Raval. Een restaurant met een urban sfeer en die minimalistisch is. Hipsters en andere locals komen hier graag een “menu del dia” eten en ondertussen komen zij allerlei bekenden tegen. Heb je een afspraak? Dan kom je toch samen even een hapje eten bij Caravelle?! Ook is Caravelle een prima plek om te werken:

Aan het werk bij Caravelle

Het heeft een klein beetje een Amerikaanse stijl en je kunt er terecht voor een ontbijt, lunch en / of diner, een kopje koffie of een ander drankje. Reserveren kan, maar hoeft niet en is geschikt voor groepen en kinderen. Ook kun je eten afhalen.

Lekkere broodjes en muffins bij Caravelle

De openingstijden zijn maandag t/m woensdag van 10:30h – 19:30h, van donderdag t/m zaterdag van 10:30h – 1:00h en op zondag van 10:30h – 0:00h. Caravelle is gevestigd aan Carrer Pintor Fortuny 31, met de dichtstbijzijnde metrohalte Universitat (L1 en L2) of Liceu (L3).

Caravelle bar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *