Bezoek Camp Nou!

Voor de meesten die Barcelona bezoeken willen minstens het stadion van Barça bezoeken, een wedstrijd bijwonen of misschien wel beide. De Camp Nou Experience is een sterke aanrader voor diegene die van voetbal houdt. Je bezoekt de cabines van de commentatoren, het museum, het veld, de kleedkamers van het uitteam, de spelerstunnel en de perszaal.

Het museum
Dankzij de vele multimediale en interactieve toepassingen is het museum van Camp Nou één van de modernste voetbalmusea ter wereld. Ontdek de geschiedenis van Barça en een grote verzameling van voorwerpen. In de FCBotiga Megastore kun je je geluk op en alle souvenirs en fan-artikelen vinden!

Camp Nou

Openingstijden
Op de dagen dat er thuiswedstrijden zijn in Camp Nou zijn gelden er andere openingstijden voor de Camp Nou experience.
– Spaanse liga of bekercompetitie: Het museum sluit drie uur voor aanvang van de wedstrijd en is anderhalf uur voor de wedstrijd weer geopend. Camp Nou Experience is de gehele dag gesloten.
– Champions League wedstrijd, de dagen vooraf: Alleen het stadion kan bezocht worden.
– Champions League wedstrijd: FC Barcelona museum is geopend van 10:00h – 15:00h. Camp Nou Experience is de gehele dag gesloten.

Hoe kom je het beste bij Camp Nou?
Je kunt met de metro en met de taxi naar Camp Nou. Zowel de groene metrolijn L3 en de blauwe metrolijn L5 hebben een halte in de buurt. Zo stap je het beste met de L3 uit bij de haltes of Palau Reial en met de lijn L5 halte Badal. Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren tijdens de openingsuren van de Camp Nou Experience, maar kom je met de auto op de dag van de wedstrijd dan kun je tot vier uur voor het begin van de wedstrijd parkeren. Let op! Indien je met de metro terug gaat na de wedstrijd, wees dan op je hoede voor zakkenrollers. Zij weten dat dit het moment is om toe te slaan!

Voor de exacte locatie kijk je even op deze link naar Google Maps.