B&B Cama y Cava

Verblijf aan de Costa Brava in een uniek Bed & Breakfast genaamd Cama y Cava. Cama staat voor slapen en cava voor de Spaanse “champagne”. Een ideaal verblijf voor wie dichtbij Barcelona wilt zijn en toch wilt genieten van rust. Eten en wijn is het centrale thema van deze prachtige B&B en er worden dan ook meer dan 30 bijzondere Spaanse wijnen aangeboden.

Cama & Cava Cal Fonei aanzichtVerblijf in een volledig gerestaureerde 18-eeuwse Catalaanse masia. Deze moderne en luxe masia heeft een tuin van zo’n 3.000 m2 met een aangrenzend bos van ruim 17.000m2, een (verwarmd) zwembad en een enorme ruimte voor een comfortabel verblijf.

Cama & Cava slaapkamer Kamer Gran Reserva
Er zijn 3 kamers beschikbaar en kinderen zijn (helaas) niet toegestaan. Een heerlijk rustig verblijf om op te laden na een drukke (werk) periode. Daarnaast biedt Cama y Cava verschillende Lifestyle Experiences aan zoals de wijn & tapas experiences, wijn & natuur experiences en wijn & picknick experiences. Ook is er een speciale BroodenTomaat wandeltour experiences!

Deze experiences zijn niet de eerste de beste, kwaliteit is een pre en zo beleef je bijvoorbeeld een unieke picknick op de wijnvelden van Terra Remota, bezoek je een van de mooiste Cava wijnhuizen in de Penedès, kun je kiezen voor een wijnproeverij in het nieuwe en hippe proeflokaal van Clos Mont Blanc in Barcelona of gewoon lokaal in de bodega en drink je gezellig mee met de eigenaar.

Cama & Cava Lounge at the poolAlle contact informatie, meer foto’s en overige informatie kun je vinden op de website van Cama y Cava en wanneer je via Barcelonainfo een kamer boekt krijg je een wandeltour cadeau!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *