Winkelen in el Born

Deze wijk is een van Barcelona’s favoriete shopping gebieden. De wijk is ideaal voor expats, families, toeristen, locals en verliefde stelletjes. Hier vindt je kunst, design, fashion, restaurants, cocktail bars, lounge bars en veel boetiekjes. Zo vindt je bij RqueR avondkleding, casual kleding en op de tweede verdieping leuke accessoires. Dit leuke winkeltje is gevestigd aan Carrer del Rec 75. Meer avond kleding vindt je ook bij Ague del Carmen die gerund wordt door de twee vrienden Rona Milian en Carmen Bautista en ook nog eens een outlet is! Gevestigd aan Carrer Bonaire 5.

Ponchos, jassen, broeken in de winter en in de zomer tank tops en jurken, mannen zijn helemaal op hun plek bij Irene Bartomeu voor een goede Vintage shop aan Carrer Carders 29 & 31.

Gezellige prints en kleuren zijn te shoppen bij Lomography Shop aan Carrer Mirallers 2.

Prachtige tassen en chique juwelen maar meer beroemd om haar sjaals. De jassen zijn speciaal gemaakt van Indonesische en Chinese textiel. Aan Carrer Santa Maria 18 is Rafa Teja Atelier gevestigd.

Een chique winkel met spullen die je nergens anders kunt vinden; On Land aan Carrer Princesa 25.

Een prachtig interieur, zoals de geweldige houten tafels, de elegante paskamers en de chique, maar toch gezellige kleding. En natuurlijk zijn er de vrouwelijke klanten die bij het verlaten van de winkel met een pastel-gekleurde zijde onder de arm lopen met een gelukkige gloed op hun gezichten. Coquette aan Carrer Rec 65.

Zweedse expat Guiselle beheert toch wel de favoriete go-to vintage store Le Swing Vintage welke is gelegen in het hart van de wijk El Born. Aan Carrer del Rec 16 is deze boetiek met twee verdiepingen te bezoeken evenals de zusterwinkel genaamd Blown bij Le Swing die zich op Carrer Guillem 3 heeft gevestigd. Deze twee vintage winkels hebben echt van alles zoals Louis Vuitton koffers, Chanel tassen en Gucci blazers (140 Euro) aan Jimmy Choo schoenen (69 euro) tot aan een oude Hollywood accessoires waar Samantha in SATC voor zou sterven.

Wil je meer Gucci, Prada en Dolce & Gabbana, maar dan de nieuwste collecties? Kom dan kom je naar de shopping straat Passeig de Gracia!

Alle bovengenoemde winkels kun je overzichtelijk terug vinden in mijn Google Maps map.

Geef een reactie