Vamos a Barcelona

Barcelona is zo’n stad waar je gewoon is moet zijn geweest. Overal op onze website kun je tips vinden over de bekende bezienswaardigheden, sfeervolle restaurantjes, leuke activiteiten en een lijst van winkels waar je echt even moet langs wippen. Zelfs voor de doorgewinterde Barcelona bezoeker zijn er nog tal van leuke dingen te doen.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je nog nooit in Barcelona bent geweest, dan moet je echt even mijn post van 27 juni bekijken (titel je eerste date met Barcelona). Dit artikel gaat niet op in de bekende bezienswaardigheden, maar geeft aan wat voor nog meer leuks Barcelona te bieden heeft.

Een reis naar Barcelona hoeft helemaal niet duur uit te pakken. Wanneer je de vliegtickets vroeg boekt en de populaire periodes en vluchttijden mijdt, kan je er vrij goedkoop heen vliegen. Natuurlijk kan je ook op korte termijn vertrekken naar Barcelona en toch voordelig uit zijn, er zijn genoeg acties zoals de KLM werelddeal weken waar je voordelige vliegtickets op de kop kunt tikken. Toch is het over het algemeen zo, hoe vroeger je de vliegtickets koopt hoe lager de prijs is.

Gun jezelf ook een fijne vakantie naar Barcelona of het nu een korte trip is of een langere vakantie. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, de stad heeft voldoende accommodaties in iedere prijs klasse. Na je bezoek aan Barcelona aan het land. Bezoek ook is andere steden in Spanje en leer het land kennen in plaats van het alleen op televisie te zien.