Shoppen in el Raval

Vlakbij het MACBA vindt je de winkel Twiggy, een stijlvolle schoenenwinkel voor dames en heren aan Carrer d’Elisabets 20. Handgemaakte schoenen vindt je bij Casimiro die speciaal schoenen maakt voor mensen in de entertainment en muziek industrie. Casimiro is gevestigd aan Carrer de Joaquin Costa, 57.

Bij Comite zijn zeven verschillende designers die samenwerken met een boutique vol met accessoires, boeken, tekeningen, tijdschriften en tentoonstellingen. Loop dus snel naar Carrer del Notariat, 8.

Shoppen in el Raval

Retro spullen, geimporteerd vanuit de USA, Japan en binnen de Eu zijn verkrijgbaar bij Holala Plaza aan Carrer Valldonzella 4. Een vintage boutique met 2 verdiepingen welke meerdere winkels in Raval heeft.

Iets dragen wat anders is dan bij anderen? Er outstanding uitzien met kleding en sieraden? Kom dan naar Bulala op Ramelleres 24 en laat jezelf helemaal gaan!

Raval shoppen

Voor jaren 60 shopping kom je naar Lacol.lectiva. Hier vindt je alles van de jaren 60 met klassieke kleding, schoenen en sieraden. Carrer Lluna 6

En als laatste de moderne designers in Don 16 met coole kledinglijnen aan Carrer Doctor Dou 16.

Al deze winkels kun je terug vinden in mijn handig gemaakte Google Maps map!

Geef een reactie