Guest House Jardinets

Een vrolijk Bed & Breakfast, gelegen in het gezellige wijkje Gràcia in het prachtige Barcelona. Deze wijk ligt niet ver van het oude centrum vandaan en is in goede verbinding met de andere delen van de stad.

Veel voorbeelden van modernistische architectuur zijn dichtbij de B&B te vinden zoals bijvoorbeeld het indrukwekkende pand van hotel Casa Fuster van Lluís Domènech i Montaner of het beroemde Parc Güell, ontworpen door Antonio Gaudí. In de belangrijkste straat van Gràcia, vindt je deze mooie en moderne Bed and Breakfast. Het prachtige gebouw ademt de sfeer van de late negentiende eeuw, die ook tot uiting komt in de prachtige binnenkant.

Guest House Jardinets Barcelona accommodatie
Dit B&B biedt jou alle ingrediënten om zelf een gevarieerd mediterraan ontbijt te maken. Zij zijn ervan overtuigd dat jouw verblijf in hun Bed & Breakfast Jardinets een aangenaam bezoek aan Barcelona bijdraagt!

Er zijn kamers voor één, twéé of drie personen met een balkon of met uitzicht op de patio. Er is gratis WIFI en bij aankomst krijg je veel tips, nuttige adressen en leuke activiteiten aangeboden. In de kamer zelf is een koffie tafel en ontbijten doe je in de gezamenlijke ruimte.

Daarnaast krijg je uitsluitend beddengoed en handdoeken, is er verwarming en een ventilator, is er een lift aanwezig, haardroger, schampoo en douche-gel. De badkamers zijn gedeeld en bij aankomst krijg je een welkoms geschenk.

Guest House Jardinets is gevestigd aan een grote straat waar je geen last van ondervindt. Zij zijn gevestigd in het knusse volkswijkje Gràcia die vol zit met boetieks, levendige pleinen, locals en kunstenaars. Kortom, een levendige wijk vol gezelligheid, veel bars en restaurants en een jeugdig uitgaansleven.

Kijk voor meer informatie op de website.

Geef een reactie