Gratis stadswandelingen pakket

Boek voor 31 augustus 2012 jouw wandeltour bij BroodenTomaat en ontvang gratis het unieke stadswandelingen pakket! De wandeltours van BroodenTomaat zijn altijd privé met een Nederlandstalige gids. Tijdens de tour kom je door gezellige en knusse straatjes en op vrolijke pleintjes met ieder zijn eigen charme en geschiedenis of ontdek Barcelona’s onbekende parken en mooiste uitzichtpunten! Tussendoor is er een korte stop voor een verfrissing en kun je alles vragen aan de gids en kan zij tips meegeven op de plattegrond.

Ontdek Barcelona met haar onbekende straatjes en rustige plekjes!

Wanneer je voor september 2012 je tour boekt ontvang je gratis van ons het geweldige en vooral unieke stadswandelingen pakket! Elke tour neemt je mee apart mee door de verschillende wijken met highlights en veel onbekende pleintjes en straatjes. Daarbij staat er duidelijke uitleg over de bezienswaardigheden, waar je op kunt letten en waar je de mooiste foto’s kunt nemen en heeft duidelijke plattegronden.

Wil je meer weten over dit unieke pakket? Neem dan hier een kijkje: stadswandelingen pakket Barcelona. Let op: Als je dus een tour boekt krijg je het pakket gratis! Wil je niet mee wandelen met ons? Dan kun je via Paypal snel en gemakkelijk alsnog het unieke stadswandelingen pakket kopen!
Wil je meer weten over ons tourbedrijf BroodenTomaat en wil je graag een tour boeken? Kijk dan op de volgende pagina: BroodenTomaat.

Geef een reactie