Winkelcentrum la Maquinista

In winkelcentrum la Maquinista (de machinist) is alles te vinden op het gebied van kleding, sieraden, boeken, speelgoed, elektronica, sportartikelen en nog veel meer. Sinds begin september 2010 is er een enorme Apple store gevestigd in het winkelcentrum. Het beschikt over 1.300 vierkante meter.

Het winkelcentrum ligt wel een eind van de binnenstad vandaan, maar zeker de moeite waard om naar toe te gaan want dit winkelcentrum is wel de meest veelzijdige van alle winkelcentra in de stad! Naast de Apple store is er ook een Media Markt, party winkel, Zara, Blanco, Ham winkel, vele kinder en babywinkels en heel veel meer te vinden. Het winkelcentrum is open, maar boven de winkels zit een afdak, waardoor je er ook heen kunt wanneer het regent!

Het is gevestigd aan de Paseo Potosí 2. Om er te komen neem je de metro L1 (rood) en stap je uit bij metrohalte Sant Andreu. Hier neem je uitgang Joan Torras om bij de juiste kant boven te komen. Eenmaal boven loop je naar de overkant van de weg en vervolg je de weg richting het spoor (blijf op de straat Joan Torras lopen). Eenmaal op het einde aangekomen ga je linksaf en blijf je dit uitlopen totdat je aan je rechterhand een overgang over het spoor tegen komt. Deze neem je en uiteindelijk sta je vanzelf voor de ingang van het winkelcentrum

Voor kinderen is het er ontzettend leuk! Dit komt omdat er heel veel snoepkramen staan met bijvoorbeeld popcornmachines en schepsnoep. Boven op de 3e verdieping is een heel speelparadijs neergezet. Een soort kleine kermis.

Het winkelcentrum is open van maandag t/m zaterdag is het winkelcentrum open van 10:00h-22:00h.
De restaurants zijn open van mandag t/m donderdag en op zondag van 10:00h-01:00h. Op vrijdag, zaterdag en feestdagen van 10:00h-15:00h.
Op 12 oktober, 6,8,12 en 19 december zijn ze extra geopend. Op 25 en 26 december zijn ze gesloten.

Geef een reactie