L’aquàrium de Barcelona

L’aquàrium de Barcelona is één van de grootste zeeaquariums in Europa met 21 reservoirs met tropische vissen, weekdieren, zeepaardjes, grote kreeften en zelf pinguins!

Er zwemmen meer dan 8000 dieren inclusief de haaien met in totaal een oppervlakte van 1400m2. Een aparte ruimte, genaamd Explora! is voor kinderen een geweldige plek met activiteiten om te kijken, luisteren, aanraken en alles te ontdekken over de onderwaterwereld.

De kaarten voor L’aquàrium de Barcelona kun je alvast online kopen! Hiermee steun je Barcelonainfo en bespaar je wachtrijen. De prijzen zijn precies hetzelfde als voor de ingang.

Wees slim en koop je kaarten vooraf! Klik op de knop “Bestel Nu” om je tickets te kopen en om te zien welke kaarten je nog meer vooraf kunt kopen:

BESTEL NU

Er is een prachtig gedeelte waar je door een tunnel loopt met water om je heen. Roggen, Haaien en Gitaarvissen zwemmen boven en langs je heen!

Het zeeaquarium is open van Juli t/m eind Augustus 9.30-23 uur en de rest van het jaar van ma.-vr. 9.30-21, za.-zo. 9.30-21.30 uur.

Voor meer informatie kun je naar de website.

Geef een reactie