Rambla de Catalunya en Passeig de Gracia

Rambla de Catalunya is een gezellige winkelstraat en ook heerlijk om op een van de terrasjes te zitten om uit te rusten met bijvoorbeeld thee, Koffie of cervesa (biertje). ’s Avonds kun je hier eventueel low budget uit eten. Neem gezellig een tafeltje aan het looppad om van de voorbijgaande mensen te genieten of neem een tafeltje aan de achterkant/wegkant van het terras om wat rustiger te zitten.

el Fornet

Bij bijvoorbeeld el Fornet is het overdag aan te raden om binnen je bestelling te doen omdat er buiten praktisch geen bediening is. Om een voorbeeld te geven heb je voor 2,50 euro een kop thee en een lekker croissantje. Achter Rambla de Catalunya ligt parallel Passeig de Gracia. Deze winkelstraat bevat alle grote merken maar ook de wat minder dure winkels. Hier vindt je onder andere ook La Pedrera (Casa Mila) en Casa Batllo, twee geweldig mooie Gaudi gebouwen. (zie meer over deze kunstwerken bij het onderwerp GAUDI). Neem in deze straat bijvoorbeeld een kijkje bij Fridays Project. Deze winkel heeft namelijk kleding en schoenen waar altijd wat leuks voor je tussen zit met een leuke prijs!

Fridays Project

Fridays Project is te vinden tegenover La Pedrera; Passeig de Gracia 91. Overigens zit deze niet alleen hier maar op veel meer plaatsen in de stad gevestigd; http://www.fridaysproject.com/es/

Geef een reactie