Port Vell

Port Vell begint bij Museum Maritim aan het einde van de Ramblas. Port Vell is opgeknapt voor de Olympische Spelen die in 1992 gehouden werden in Barcelona. Vroeger was hier de School industriele haven te cheap jerseys vinden en grote pakhuizen. De haven is verhuisd naar Montjuïc Raval en nu dient deze plek als jacht en plezierhaven.
Hierbij is een grote draaibrug geplaatst die je naar het winkelcentrum Maremagnum brengt. Maar hier Beer zijn ook een 3D bioscoop te vinden en bezoek één van de grootste zeeaquariums van Europa: L’aquàrium de Barcelona. Wandel langs de grasvelden waar zomers veel mensen te vinden zijn en geniet van het “nieuwe Barcelona”. Alles is hier namelijk opgeknapt voor 1992. Daarvoor was het een grote bende en wilde men hier niet graag komen als toerist правильно zijnde.
Nu is Night! het een gezellige wijk vol met toeristen wholesale mlb jerseys en locals. Schooluitjes naar het zeeaquarium en bezoekers aan de 3D bioscoop wholesale nba jerseys maken het een gezellige samenkomst van verschillende leeftijden.

Neem There langs de Wat draaibrug, rambla del mar, naar het winkelcentrum MareMagnum een kijkje in het water. Vele vissen en meeuwen wachten hier op een stukje brood wholesale jerseys en dat winter is dan ook een erg leuk gezicht als ze dit krijgen. Veel mensen liggen ook heerlijk te relaxen op de vlonders langs de brug.

Meer informatie staat hieronder gegeven.

Geef een reactie