Suppen in Barcelona

Barcelona kent lange zomers en niet alleen tijdens de hete zomermaanden is het heerlijk verkoelend om op en in het water te zijn, maar ook in het voor en najaar is het heerlijk om in Barcelona Stand Up Paddle te ondernemen!

Suppen in Barceloa

De beste sup locatie is voor het W hotel aan het Barceloneta strand. Hier is het water kraakhelder en zijn de minste golven. Niet voor niets heeft Sup&Beach zich hier gevestigd! Voor goeie sup boarden huur je hier je board. Voor €15,- per uur ben je niet alleen actief, maar wordt je ook nog eens heerlijk bruin en zie je Barcelona eens van een andere kant!

Stand up Paddle Barcelona

Voor wie van Pilates houdt, yoga of op zoek is naar een nieuwe uitdaging kan ik van harte aanbevelen om een Pilates les te boeken bij Sup&Beach. Eigenaresse Ely geeft dagelijks meerdere lessen op een sup board voor de kust van Barcelona! Een must do voor vriendinnengroepen of wanneer manlief naar Camp Nou is of gewoon lekker op zijn handdoek wilt blijven liggen ?

Sup&Beach Pilates in Barcelona paddle board

Sinds 2016 is het mogelijk om de fantastische combinatie van fietsen en suppen te ondernemen! Fiets mee met 1 van de top privé gidsen van BroodenTomaat waarna je aansluitend na de tocht gaat suppen. (Je kunt eerst ook even lunchen en dan het water opgaan, wat vrijwel altijd eerst gedaan wordt) Na het suppen heb je nog tot 20h de fietsen tot je beschikking zodat je nog heerlijk van terrasje naar terrasje kunt fietsen of terug kunt gaan naar dat ene leuke plekje van tijdens de privé tocht eerder deze dag!

Prive fiets tour Barcelona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *