In september naar Barcelona!

MUST DO VOOR SEPTEMBER!!

September is een heerlijke maand om in Barcelona te zijn. Te temperaturen zijn zomers, het massa toerisme is weer naar huis en de inwoners zijn weer terug van vakantie.

Waarschijnlijk heb je al een lijstje gemaakt met de highlights die je zeker niet wilt missen en misschien ben je al vaker in Barcelona geweest en heb je deze al gezien. Naast de imposante highlights die Barcelona heeft zijn er ook vele plekken die zeker zeer interessant zijn, maar die je zelf niet snel zult vinden, zelfs al ben je hier al heel vaak geweest!

BroodenTomaat verborgen juweeltjes

Een echte aanrader om te doen in Barcelona is om samen met met 1 van de professionele stadsgidsen van tourbedrijf BroodenTomaat de mooiste plekjes van Barcelona te bezoeken. Je krijg inside informatie die je absoluut niet terug leest in de bekende reisgidsen en waarbij het persoonlijke aanvoelt als een “op maat gesneden kostuum”. Tijdens een privé wandeling van BroodenTomaat kom je veel te weten over de stad en zijn historie.

BroodenTomaat wandeltour Barcelona

En ben je een liefhebber van wijn of zou je eens wat meer willen weten of de Spaanse wijnen? Catalonië heeft een zeer goede wijnstreek en de Penedès staat bekend om de goede Brut Nature, maar ook uit andere delen van Spanje zijn zeer boeiende wijnregio’s te vinden.

Blend and Bottled regio’s

Wil jij nog even lekker naar Barcelona na de grote zomervakantie en wil je het beste halen uit jouw Barcelona stedentrip? Boek dan nu de unieke en meest interessante wandel met wijnproeverij combinatie tour!

Wandeltour met wijnproeverij

Boek deze schitterende combinatie en beleef een onvergetelijke middag in Barcelona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *