Gloednieuwe beauty tour!

CAVA – BOETIEKJES – PRIVÉ GIDS – MANICURE of PEDICURE

Vandaag de dag wil je als vrouw zijne in de watten gelegd worden, een moment voor jezelf hebben en wanneer je op stedentrip gaat kan dit best vermoeiend zijn. Iedere dag wandelen, dingen bezoeken, indrukken opdoen, naar het strand, van het strand, uit eten… Waarom combineer je dit niet en maak je het een stuk gemakkelijker voor jezelf?

Sagrada Familia Barcelona info

Zijn de mannen naar Camp Nou of ben je samen met je vriendin, dochter of zus in Barcelona, laat je dan meenemen door de tofste straatjes van de oudste wijken en ontdek de leukste pleintjes, luister naar de beste anekdotes en weetjes die je echt had willen weten! Bezoek de straatjes met de meest persoonlijke boetiekjes en noteer deze, want hier wil je zeker terug komen!

Winkelen in Barcelona met BroodenTomaat prive wandeltour

Tijdens de 2 uur durende wandeling met de privé gids die precies weet hoe te lopen en wat de beste spots zijn om te laten zien zullen jullie tevens genieten van een goed glas cava op een fijn terras.

Cava tijdens de prive wandeling in Barcelona

Uiteindelijk zal de gids jullie afzetten bij de beauty salon van Emily Freitas. Zij heeft een studio voor manicure, pedicure, massages, epileren, waxen, facials en zelfs microblading. Jullie worden in de watten gelegd voor een mani of pedicure (de keuze is aan jouzelf) en indien gewenst kun je ons basis pakket uitbreiden. De dames of Emily zelf zal je dan de opties aanwijzen met de bijbehorende prijzen, want wij houden niet van onverwachtse verassingen ?

manicure schoonheidssalon Barcelona

Boek jouw exclusieve ladies tour en ontdek het beste van Barcelona terwijl je alleen maar hoeft te genieten!! Because we want to see your face with a smile ?

Selfie in Barcelona vrouwen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *